6 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

PREȘEDINTELE CJ, DUMITRU BEIANU, ALĂTURI DE ELEVII GIURGIUVENI LA CTPARK

Ideea înființării claselor de învățământ dual ”prinde” tot mai bine, atât în rândul elevilor și părinților, cât și în cel al agenților economici din județ, dornici să își formeze forță de muncă calificată.

O nouă acțiune de acest gen s-a desfășurat recent pe platforma industrială de la km 23, sub genericul ”Back to School” .

Astfel, CTPARK a invitat 44 elevi din clasa a X a a liceului Vicemairal Bălănescu pe platforma industriala de la km23, unde au vizitat un client internațional, au primit tratație din partea CTPARK și premii in bani  in valoare de 522 lei.

CTPARK este unul din agenții economici care susține educația profesională de la liceul Viceamiral Bălănescu prin burse școlare, atât la clasa a X a, urmând ca săptămâna aceasta sa se semneze contractul și pentru clasa a IX a.

Alături de elevii giurgiuveni, s-a aflat și președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, cel căruia i se datorează, de fapt, înființarea claselor duale în școlile județului. După vizita la CTPARK, președintele Beianu a postat, pe pagina sa oficială, un mesaj:

”CT Park, cel mai fervent susținător partener al învățământului profesional, a invitat 40 de copii din anul II de profesională să vadă unde ar putea să lucreze peste doi ani.

Diplome și premii în bani, pizza și înghețată bună (confirm) s-au acordat doar pentru confirmare!
Tinerii noștri au fost uimiți să vadă în ce condiții bune poți lucra atunci când știi bine o meserie căutată, dar mai ales cu câtă prețuire și căldură te tratează toată lumea.
Le-am explicat viitorilor supercalificați că au toate calitățile necesare să viseze frumos, doar de ei depinde să învețe și să-și construiască un viitor sigur și plin de satisfacții de toate felurile!
Dezvoltăm Giurgiu!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER