3 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

TRAFIC BLOCAT TOTAL ÎN VAMA GIURGIU-RUSE, SÂMBĂTĂ

Traficul la ieşirea din ţară, prin PTF Giurgiu – Ruse, Bulgaria, este oprit pentru camioane şi se desfăşoară îngreunat pentru autoturisme, ca urmare a unui protest spontan pe teritoriul statului bulgar.

”Ca urmare a desfăşurării unui protest spontan pe teritoriul statului bulgar, în zona sensului giratoriu, înainte de zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse, traficul prin PTF Giurgiu, pe sensul de ieşire din ţară, se va desfăşura cu dificultate şi este posibil să înregistrăm timpi ridicaţi de aşteptare. În prezent, traficul la camioane, pe sensul de ieşire din ţară, este oprit, iar la turisme se desfăşoară cu dificultate”, se arată într-un comunicat de presă, transmis sâmbătă de ITPF Giurgiu.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din România prin PTF Giurgiu pentru autoturisme este de 50 de minute, iar pe sensul de intrare în România este de 40 de minute.

În această situaţie, conducerea ITPF Giurgiu recomandă tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera româno-bulgară prin PTF Giurgiu să utilizeze şi celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER