6 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

TRAFICANT DE DROGURI DIN MIHĂILEȘTI, ARESTAT

La data de 22 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Giurgiu, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc și mare risc.

Astfel, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în orașul Mihăilești, județul Giurgiu, la locuința unui bărbat, de 29 de ani, din aceeași localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc.

În urma percheziției, au fost descoperite 584 de comprimate de ecstasy, aproximativ 800 de grame de amfetamină, aproximativ 100 de grame cannabis, 2 cântare electronice de precizie, dar și alte instrumente folosite pentru consumul drogurilor.

În urma probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc și mare risc, din cercetări reieșind faptul că acesta deținea la domiciliu cantitatea de droguri descoperită, în scopul comercializării.

Astăzi, 23 iulie a.c., bărbatul în cauză urmează a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Actiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Giurgiu.

IPJ GIURGIU

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER