9 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

TRAFICANȚI DE DROGURI DE MARE RISC, ARESTAȚI DE POLIȚIE ȘI DIICOT (VIDEO)

Reprezentanți IJP Giurgiu anunță că la data de 6 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Giurgiu, au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, în județul Giurgiu, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, persoanele bănuite ar fi deținut droguri de risc, în vederea vânzării.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și indisponibilizate aproximativ 1,5 kilograme de cannabis, 5 cântare electronice de precizie, un aparat de vidat, 5 telefoane mobile, 13.720 de lei, 550 de euro și 40 de lire sterline.

Astăzi, 7 aprilie, procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a 2 persoane bănuite, urmând ca acestea să fie prezentate Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

La acțiuni, s-a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu și al Brigăzii Speciale de Intervenție „Vlad Țepeș” Ploiești.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER