19 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TRAFICUL DE DROGURI – AFACERE RENTABILĂ ÎN PANDEMIE – OPRIT DE POLIȚIȘTI, LA GIURGIU (VIDEO)

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu, pun în executare 11 mandate de percheziție domiciliară, emise de Tribunalul Giurgiu, în municipiul Giurgiu și în județul Teleorman, la locuințele unor persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că persoanele cercetate, cu vârste cuprinse între 22  și 35 de ani, ar fi inițiat activitatea infracțională din luna iulie 2020, în scopul obținerii unor venituri ilicite, prin comercializarea unor produse sau substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Produsele sau substanțele respective, cunoscute și sub denumirea de „etnobotanice”, ar fi fost comercializate în doze unor consumatori, majoritatea din rândul tinerilor, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani.

Vor fi puse în executare 20 mandate de aducere, emise pe numele persoanelor cercetate în cauză, acestea urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Giurgiu, pentru cercetări.

Activitățile se desfășoară cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități participă polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, precum și jandarmi din Giurgiu și Teleorman.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER