21 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TRAFICUL DIN VAMĂ REVINE LA NORMAL. RĂMÂN, TOTUȘI, PROBLEME LA TRANZITUL CAMIOANELOR

În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au efectuat formalităţi de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în țară aproximativ 1.200 de camioane, 700 de autoturisme și 5.150 de persoane, iar pe sensul de ieșire din țară aproximativ 750 de camioane, 10.200 de autoturisme și 50.800 de  persoane – anunță, vineri, reprezentanții IPTF Giurgiu.

La momentul actual, traficul prin P.T.F. Giurgiu la turisme se desfăşoară în condiții normale, pe patru artere de circulație atât pe sensul de intrare în țară, cât și  pe sensul de ieșire din țară.

Pentru autocamioane, traficul prin P.T.F. Giurgiu se desfăşoară pe cinci artere de circulație atât pe sensul de intrare în țară, cât și pe sensul de ieșire din țară. 

Înregistrăm o medie a timpului de așteptare ridicată pe sensul de ieșire din țară  la camioane.

Acești timpi ridicați de așteptare sunt determinați de numărul mare de mijloace de transport prezente pentru tranzit într-un interval scurt de timp.

Menționăm faptul că pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse se circulă pe câte o bandă pe fiecare sens.

La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţă pentru reducerea timpilor de aşteptare şi asigurarea unui control operativ.

Recomandăm pentru evitarea aglomerărilor tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente deschise în regim internaţional.

Totodată, recomandăm utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

ITPF GIURGIU

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER