19 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TRAGEDIE: UN BĂRBAT A ARS DE VIU LA GOLEASCA. MAMA SA ARE ARSURI PE MAI MULT DE JUMĂTATE DIN CORP

Un incendiu violent izbucnit sâmbătă seara la Goleasca s-a soldat cu moartea unui bărbat de 42 de ani și rănirea gravă a mamei acestuia:

”Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, și-a pierdut viața, iar mama acestuia a suferit arsuri în urma unui incendiu ce a avut loc, în această seară, în localitatea Goleasca.

Pompierii au găsit-o pe femeia, în vârstă de 63 de ani, în curtea casei, cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului.

Aceasta a fost preluată de paramedici și transportată, de urgență, la spital.

Locuința ardea violent, iar pompierii au început acțiunea de stingere, concomitent cu cea de căutare a bărbatului. Din nefericire, acesta a fost găsit carbonizat într-una din camere, sub tavanul care s-a prăbușit.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise (folosirea benzinei în apropierea unei lumânări).

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, Detașamentului Bolintin Deal și Detașamentului de Pompieri Videle (ISU TR), cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ” – anunță reprezentanții ISU Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER