26 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TRANSPORT DE FIOLE CU SUBSTANȚE DOPANTE DE MARE RISC, OPRIT LA VAMA GIURGIU

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse au descoperit în urma controlului efectuat asupra unui autocar, în bagajul unui pasager român, 107 fiole substanțe dopante cu grad mare de risc, în valoare de peste 11.000 lei.

În data de 24.10.2024, în jurul orei 21.00, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat la controlul de frontieră un autocar, înmatriculat în Turcia, condus de către un cetățean turc.

Cu această ocazie, în urma verificărilor efectuate asupra mijlocului de transport, au fost descoperite în bagajul unui cetățean român, în vârstă de 54 de ani, pasager al autocarului,  107 fiole ce conțin agenți anabolizanți.

Fiolele în cauză, aflate pe lista de anabolizante cu grad mare de risc conform Legii 104/2008, estimate la o valoare  de 11.100 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Pasagerului i-a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul sau exportul de substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc sau produse ce conțin substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc, fără autorizație emisă de autoritățile competente, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

ITPF GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER