27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„TRAUMA PRESEI GIURGIUVENE” LOVEŞTE DIN NOU! DE DATA ASTA, LA DAIA!

“Trauma presei locale Giurgiu”, fostul “purtator de vorbe goale al PNL”, profesorul de istorie Adrian Alexandru Simionescu a fost catapultat de conducerea ALDE Giurgiu, drept consilier personal al primarului comunei Daia, jud. Giurgiu.”

Aşa începe un comunicat de presă primit pe adresa redacţiei, comunicat semnat de un locuitor al comunei Daia, care expune, pe larg, nemulşumirile sătenilor legate de activitatea fostului „purtător de vorbe goale al PNL”:

Incepand cu noul mandat al noilor alesi locali din anul 2016, conducerea organizatiei judetene Giurgiu a partidului ALDE, l-a impus pe fostul PNL-ist profesorul de istorie Adrian Alexandru Simionescu, considerat cu oarece experienta politica, de cand a fost consilierul personal al fostului primar al mun. Giurgiu, Lucian Iliescu, asa cum ii place sa se laude, drept consilier personal al noului primar al comunei Daia, jud. Giurgiu, aflat la primul sau mandat.

Inca de la inceputul activitatii sale si-a reluat vechea meteahna de a emana “vorbe goale” lipsite de continut la intalnirile cu cetatenii comunei si nu numai, atat in primarie, in interiorul satelor comunei cat si la sedintele Consiliului Local al comunei, cand se aseaza la prezidiu desi nu are acest drept legal.

Cand ia cuvantul are un ton ridicat al vocii, un comportament dictatorial, si face afirmatii mincinoase, incercand sa induca in eroare cetatenii si consilierii locali ai comunei, cu vorbe goale.

Are pretentia sa i se puna la dispozitie autoturism sau sa i se deconteze valoarea combustibilului consumat, de la domiciliul sau din Giurgiu la primaria Daia si inapoi la Giurgiu, ca doar este consilierul personal al primarului, functie nou infiintata la primaria Daia, retribuita cu 2600 lei de la 01iulie 2017, avand contract individual de munca pe durata determinata pe perioada mandatului primarului in acelasi interval de timp cu norma didactica din invatamant la scoala gimnaziala Sf. Gheorghe din Giurgiu, deci 8+8=16 ore intre orele: 8-16.

In acest sens, rog Institutul teritorial de munca Giurgiu si Inspectoratul scolar Giurgiu sa se autosesiseze si sa verifice cele aratate mai sus.

Aceasta functie de consilier personal al primarului nu a existat timp de 26 de ani in cadrul primariei comunei Daia, comuna si asa saracita de fostii primari si unii functionari publici, care au delapidat zeci de milioane de lei, ce face obiectul dosarului penal nr. 13074/236/2016, pe rol la Judecatoria Giurgiu.

La sedinta Consiliului Local din data de 26 iulie 2017, consilierul personal al primarului si-a permis sa-i zica presedintelui de sedinta si primarului sa declare sedinta inchisa in timpul in care subsemnatul aveam cuvantul.

La sedinta  Consiliului Local din data de 22 august 2017, acelasi consilier personal al primarului a avut un comportament indecent, inadecvat unui profesor,  adresandu-mi cuvinte jignitoare, dand dovada de multa impertinenta, obraznicie, mojicie, tupeu si lipsa de educatie fata de o persoana mai in varsta, care contribuie la plata indemnizatiei acestuia.

 

Dumitru MARCIULESCU, cetatean al comunei Daia;

Presedinte al Asociatiei Agricole Plopsoru, comuna Daia;

Prim- vicepresedinte al organizatiei judetene a partidului P.M.P.;

Presedinte O.N.G.- Asociatia Nationala a Instructorior Auto din Romania.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER