19 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TREI ZILE DE TRAFIC INTENS PRIN VĂMILE DIN SUBORDINEA IPTF GIURGIU

În perioada 17-19 iulie la punctele de trecere a frontierei din zona de responsabilitate a Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu s-au prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un număr de aproximativ 38.200 persoane, cetăţeni români si străini, atât pe sensul de ieşire, cat şi pe sensul de intrare în ţară.

În ceea ce priveşte mijloacele de transport,  au fost efectuate formalităţile de frontieră pentru aproximativ 21.500 autovehicule, atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, în present traficul derulându-se cu operativitate fără a se înregistra timpi de aşteptare.

În continuare recomandăm participanţilor la traffic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfe lîncât să evităm apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea.

Informaţii privind situaţia punctelor de frontier deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/ .

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS COV 2 recomandăm participanţilor la traffic ca la prezentarea în punctele de trecere a frontierei să utilizeze echipamente individuale de protecție și să consulte site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Externe pentru a se asigura că nu există restricții în statele de transit sau de destinație.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu   

Agent șef adjunct de poliție Cocoru Alina

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER