19 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”TUPEUL PSD NU ARE LIMITE!”

Este concluzia președintelui PNL Giurgiu, Dan Motreanu, care notează, într-o postare pe facebook:

”Tupeul PSD nu are limite și arată, încă o dată, că ei nu pot fi altfel decât mincinoși! După ce timp de trei ani i-au mințit pe români, încă continuă să o facă, iar acum au și nerușinarea să arate cu degetul către #GuvernulLiberal pentru dezmățul din banii publici, banii românilor, practicat de ei și pentru țopăiala lor fiscală, care a avut consecințe grave asupra mediului de afaceri și nivelului investițiilor.

Raportul Comisiei Europene este consecința risipei și guvernării iresponsabile a PSD, care în 2019 a dus deficitul României la 4,6% din PIB. După cum arată raportul, începând cu 2017 toate guvernele PSD au ignorat total avertismentele Comisiei Europene și ale Consiliului de Miniștri al Uniunii Europene cu privire la deficitul României.

Când #PNL a venit la guvernare TVA-ul către mediul de afaceri nu era rambursat, facturile de investiții nu erau plătite. Guvernul liberal este cel care a plătit toate restanțele PSD și a readus bugetul țării la un echilibru.

#PNL s-a pus în fața dezastrului pe care liderii PSD l-au lăsat și a avut curajul să spună Stop! Încă de la învestitură, Guvernul #PNL a lucrat transparent și responsabil pentru ca românii să resimtă cât mai puțin din nenorocirile făcute de social-democrați!

#România va avea nevoie de mulți ani de guvernare serioasă și responsabilă pentru a repara tot dezastrul lăsat de PSD și pentru a restabili echilibrul!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER