28 noiembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

TURCII AFECTAȚI DE CUTREMUR ADRESEAZĂ MULȚUMIRI CRUCII ROȘII, PENTRU AJUTOR

Crucea Roșie Română a primit o scrisoare de mulțumire și apreciere din partea Semilunii Roșii din Turcia pentru ajutorul acordat persoanelor afectate de cutremur.
Reamintim că organizația noastră a lansat un apel umanitar de strângere de fonduri pentru sprijinirea victimelor cutremurului din Turcia și a trimis un convoi cu ajutoare umanitare în data de 24 februarie a.c.. Cele 30 de tone de kituri de bucătărie, lanterne, corturi și convectoare electrice, în valoare totală de 160 000 euro, au ajuns la depozitul Semilunii Roșii din Adana și au fost distribuite de voluntari, persoanelor vulnerabile.
La rândul nostru, dorim să transmitem mulțumirile noastre către toți cei care au făcut posibil acest transport umanitar: Rompetrol, Profi, UiPath Foundation , Cefin Trucks, Betano Romania, CTPark Bucharest Consiliul Județean Giurgiu , filiala de Cruce Roșie Giurgiu .
Acțiunile noastre comune reprezintă un exemplu de solidaritate și implicare socială, iar recunoașterea primită din partea Semilunii Roșii din Turcia este o confirmare a faptului că eforturile noastre contează și au un impact real în viața celor aflați în nevoie.
CRUCEA ROȘIE ROMÂNĂ 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER