8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”ULTIMA ȘANSĂ” LA REDUCEREA IMPOZITELOR ȘI TAXELOR LOCALE

Marți 30 iunie 2020 este ultima zi în care contribuabilii giurgiuveni își mai pot plăti impozitele și taxele locale cu o reducere de 10%, dacă achită integral dările către bugetul local.

Consilierii locali au hotărât ca și anul acesta contribuabilii să beneficieze de o reducere la plata impozitelor și taxelor locale, dacă își achită integral datoriile până la 31 martie, termen care a fost prorogat – datorită pandemiei – pentru 30 iunie 2020.

Până în acest moment peste 16.159 de giurgiuveni, dintre care circa 600 de firme cu patrimoniu în municipiul Giurgiu, și-au achitat integral impozitele și taxele locale, alimentând anul acesta bugetul local cu circa 18,6 milioane de lei, cu aproape un milion de lei mai puțin față de aceeași perioadă a anului trecut.

 

”O bună parte dintre giurgiuveni au preferat să-și achite dările la bugetul local, prin canale on-line scăpând cu această ocazie, de un drum la casieriile noastre. Vorbim de o mică parte care crește încet-încet și care se pare că se obișnuiește cu acest mod de relaționare cu administrația fiscală localăDe altfel pe lângă plățile on-line, de mai bine de 2 ani, putem oferi contribuabililor și o mulțime de documente tot prin intermediul internetului, folosind platforma noastră ditlgiurgiu.ro” a precizat directorul DITL Giurgiu, Laurențiu Țintea.

 

Cei care doresc să facă plata la casierie, au la dispoziție 3 locații în orașul Giurgiu:

1) Sediul central din Șos. Alexandriei:

Program cu publicul: Luni – Vineri: 8.30 – 16.00

2) Casieriile din Piața Centrală și din Cartierul Tineretului

Program cu publicul: Luni – Vineri: 8.00 – 15.30

 

ditlgiurgiu.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER