23 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ULTIMELE ZILE CU TARIFE REDUSE PENTRU ÎNSCRIEREA LA „FREE SPIRIT RUN RUSE-GIURGIU”

În data de 28 septembrie 2019 se va desfășura cea de-a IV-a ediție e evenimentului sportiv Free Spirit Run Ruse-Giurgiu.

În acest an startul pentru traseul de 15 km va fi dat din centrul orașului Ruse, iar linia de sosire va fi la Giurgiu. Până la data de 27 august, pe platforma online http://run.ruse-giurgiu.eu/…/participanti-inregistrati-2018/ s-au înscris 123 participanți din România, Bulgaria, Marea Britanie, Japonia, Italia și Ungaria.

Pentru cei care încă nu s-au înscris, menționăm că până pe 30 august 2019 tariful pentru înscriere este de 10 euro, iar incepând cu 1 septembrie 2019, tariful va fi de 20 de euro. Înscrierile pentru eveniment se fac online prin completarea unui formular special de înregistrare de pe site-ul http://run.ruse-giurgiu.eu/ro/inregistrare/ .

Toate datele personale ale participantului trebuie să fie înregistrate corect, ca un document de identificare. Toate datele personale (nume, gen, țară, data nașterii, tipul documentului de identitate și valabilitatea) vor fi transmise autorităților de control pentru Bulgaria și România pentru verificare.

Completarea cu succes a formularului de înregistrare va deschide automat fereastra pentru plată. Plata se poate face prin PayPal sau cu card de debit/credit. Se va primi un mail de confirmare după efectuarea cu succes a plății.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER