17 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ULTIMELE ZILE DE ÎNSCRIERI LA ȘCOLILE DE SUBOFIȚERI M.A.I.

Până duminică, 5 noiembrie 2023, doritorii se pot înscrie la concursurile de admitere în școlile de subofițeri ale M.A.I. !

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, cu sediul în municipiul Giurgiu, bulevardul C.F.R., nr. 9 recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în cadrul unităților de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie – decembrie 2023.

Pentru înscrierea la concursul de admitere, persoanele interesate se vor adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul I.P.J. Giurgiu.

Sunt scoase la concurs 1.340 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și 300 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan’’ Cluj-Napoca.

Cererile de înscriere se depun exclusiv în format electronic la adresa de e-mail resurseumane@gr.politiaromana.ro , în perioada 18 octombrie – 05 noiembrie a.c. (până la ora 16.00), inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Ulterior înscrierii, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 25 noiembrie a.c.

Detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu- Secțiunea Carieră- Admitere instituții învățământ.

https://gr.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-invatamant

Dorim mult succes tuturor candidaților!

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER