27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ULTIMELE ZILE ÎN CARE GIURGIUVENII MAI POT BENEFICIA DE ANULAREA ACCESORIILOR LA DATORIILE ACUMULATE

Mai sunt câteva zile în care giurgiuvenii pot beneficia de anularea accesoriilor la plata impozitelor și taxelor locale – atenționează DITL Giurgiu:

”Marți, 15 decembrie 2020 este ultima zi în care cei cu datorii la impozite și taxe locale, mai pot profita de această facilitate fiscală.

2020 a fost un an dificil pentru toate categoriile de contribuabili, iar măsura de ajutor se aplică pentru toate aceste categorii de debitori, persoane fizice sau juridice, indiferent de forma de proprietate, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică, care, la data de 31 martie 2020 inclusiv, înregistrau obligații bugetare principale restante către Municipiul Giurgiu.

Cei care vor să beneficieze de aceste facilități pot notifica în scris Direcția de Impozite și Taxe Locale Giurgiu, fără să fie nevoie ca aceștia să se deplaseze la sediul instituției.

Notificarea poate fi transmisă:
– prin fax, la  numărul 0246-231.893
– prin e-mail: ditl@primariagiurgiu.ro
– sau folosind site-ul instituției: ditlgiurgiu.ro/Servicii-Online/-Depunere-Documente-online.

Foarte important de reținut este că notificarea trebuie să conțină obligatoriu datele de identificare ale solicitantului:
– NUME, CNP, ADRESĂ, NUMĂR DE TELEFON, ADRESĂ DE EMAIL în cazul PERSOANELOR FIZICE și,
– NUME, ADRESĂ SEDIU, NR. CUI, NUMĂR DE TELEFON, ADRESĂ DE EMAIL pentru PERSOANE JURIDICE;

După trimiterea notificării, contribuabilul va fi contactat de un operator DITL pentru a i se confirma primirea solicitării și ulterior suspendarea accesoriilor.

Solicitantul are termen până la 15 decembrie 2020, inclusiv, să achite obligațiile principale restante la 31.03.2020 pentru a i se putea anula, în final, accesoriile.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER