16 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

UN BEȚIV VIOLENT A INSISTAT ȘI… A AJUNS DUPĂ GRATII!

La data de 23 februarie a.c., ora 17.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Comana, au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 47 de ani, din localitatea Vărăști, județul Giurgiu, cu privire la faptul că pe fondul unor discuții în contradictoriu, concubinul său, provoacă scandal.

În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Vărăști, județul Giurgiu, aflat sub influența băuturilor alcoolice provoacă scandal.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului conform prevederilor legale, rezultând că există risc iminent, fiind emis ordin de protecție provizoriu, fără măsura de a purta un dispozitiv electronic de supraveghere, întrucât femeia, de 47 de ani nu a dorit acest lucru.

Ulterior, la ora 21.00, polițiștii giurgiuveni au depistat bărbatul, în flagrant delict, în timp ce se afla la domiciliul concubinei, încălcând măsura dispusă prin ordinul de protecție provozoriu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție a fost reținut, pentru 24 de ore.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER