17 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

UN FOST PREFECT AL JUDEȚULUI VINE CU VEȘTI BUNE

Aneta Matei, fost prefect de Giurgiu, actualmente secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, anunță:

”După mai bine de 3 ani de demersuri, în Ședința de Guvern din data de 9 noiembrie 2023, a fost aprobata preluarea în administrarea MAI pentru Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, a imobilului în care își desfășoară activitatea Poliția Municipiului Giurgiu și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări a Vehiculelor Giurgiu, situat pe strada Mircea cel Bătrân, nr.36, din municipiul Giurgiu.

Imobilul respectiv a fost dat spre folosință, cu titlu gratuit, Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, la data de 29 aprilie 2015, în acesta desfasurandu-si activitatea structuri ale Poliției Municipale Giurgiu și ale Instituției Prefectului Județului Giurgiu.

În luna iulie 2020, I.P.J. Giurgiu a inițiat demersurile de preluare în administrarea Ministerului Afacerilor Interne a acestei clădiri, aflată în administrarea Ministerului Educaţiei și Cercetării- Academia de Studii Economice București.

Demersul este util pentru cele 2 instituții care își desfășoară activitatea în imobil, unele încăperi ale acestuia fiind în prezent într-o stare de degradare avansată, iar prin includerea acestuia în patrimoniul I.P.J.Giurgiu, se vor putea realiza investiții și reparații, astfel încât polițiștii să-și desfășoare activitatea în condiții optime, iar cetățenii județului Giurgiu să beneficieze de servicii de calitate.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER