27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

UN MINISTRU GIURGIUVEAN LA BRUXELLES

Este vorba despre ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, cel care marţi s-a întâlnit, la sediul Comisiei Europene de la Bruxelles, cu comisarul european Corina Creţu. Ministrul Răzvan Cuc a postat, apoi, un mesaj pe pagina sa de facebook:

„Astăzi, 12.04.2017 m-am întâlnit la Sediul Comisiei Europene de la Bruxelles, cu doamna Corina Crețu, Comisarul pentru Politica Regională. Întâlnirea a avut ca temă implementarea proiectelor de transport finanțate din fonduri europene structurale și de investiții în perioada de programare 2014-2020. Discuțiile au vizat îndeplinirea condiționalităților ex-ante aferente sectorului de transport, precum și portofoliul proiectelor de transport,în particular proiectele de construcție de autostrazi și drumuri expres.

Comisia Europeană a apreciat calendarul activităților pentru conditionalitățile ex-ante, propus de Ministerul Transporturilor și a precizat că va lucra împreuna cu acesta pentru finalizarea cu succes a acestor activități.

Aș mai menționa faptul că am fost încurajați de către Comisia Europenă în lansarea portofoliului de proiecte noi de transport prezentate de mine în cadrul discuției precum și în prioritizarea proiectelor de construcție din care amintesc aici, doar câteva: cele aflate pe coridorul TEN T precum și autostrada Sibiu-Pitești, Inelului de autostrada a Bucureștiului, autostrada/drum expres Craiova – Pitești, autostrada Transilvania, Podul peste Dunăre la Brăila, Autostrada Tg. Mures- Iasi-Ungheni.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER