19 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

UN MORT ȘI UN RĂNIT GRAV, DUPĂ CE UN CAMION A INTRAT ÎN TREI MAȘINI OPRITE PE BANDA DE URGENȚĂ, PE A1

Accident grav, miercuri dimineață, pe autostrada A1 București-Pitești. O persoană a murit, iar alta e grav rănită, după ce un camion a intrat în trei vehicule oprite pe banda de urgență.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 40, pe sensul către Pitești, în apropierea localității Căscioarele, județul Giurgiu, un camion a intrat în trei autovehicule staționate pe banda de urgență.

Detalii despre tragicul eveniment dau reprezentanții ISU Giurgiu:

”Un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a pierdut viața, iar un altul, de 46 de ani, a fost rănit în urma unui accident rutier ce a avut loc, în această dimineață, pe autostrada A1 București-Pitești.

Evenimentul s-a produs la kilometrul 40, pe sensul de mers către Pitești, în apropierea localității Căscioarele.
Au fost implicate două autoturisme, un camion apicol și un autocamion de transport marfă, în care se aflau cinci persoane.

Conducătorul unuia din autoturisme a fost găsit încarcerat și a fost extras de pompieri dintre fiarele contorsionate cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Din nefericire acesta era decedat.

Șoferul celui de-al doilea autoturism a fost rănit, fiind preluat de un echipaj SAJ și transportat de urgență la spital.

Celelalte trei persoane implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În acest caz au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

Pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER