18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

UN NOU SCANDAL ÎN POLIŢIA GIURGIU

În urmă cu circa trei săptămâni, relatam o întâmplare al cărei protagonist era nimeni altul decât subprefectul judeţului Gogu Moţan, care, nemulţumit de serviciile angajatei unei firme din Giurgiu, a stârnit un scandal-monstru, chemând, apoi, “la raport”unul din şefii Poliţiei. https://nou.giurgiu-news.ro/index.php/2019/10/08/cum-se-foloseste-subprefectul-judetului-de-politie-si-pompieri-pentru-rezolvarea-problemelor-personale/

Se pare că, în urma mediatizării acestui incident, poliţistul care a muşamalizat întreaga “tărăşenie” – adjunctul inspectorului şef, comisarul şef Florin Ţicu, şi-ar fi dat demisia.

Că este sau nu aşa, nu se ştie, oficial, atâta timp cât conducerea IPJ continuă să păstreze tăcerea. Noi aşteptăm, în continuare, un punct de vedere oficial asupra incidentului în care a fost implicat subprefectul, un punct de vedere din care să aflăm cine au fost ofiţerii care au răspuns “comenzii” subprefectului, ce măsuri s-au luat împotriva lor, dar şi de ce subprefectul nu a fost testat cu aparatul etilotest, în condiţiile în care martorii prezenţi la faţa locului susţin că acesta ar fi fost în stare avansată de ebrietate.

Chiar dacă este vorba despre şefii dvs. din Prefectură, sunteţi, totuşi, plătit din bani publici, domnule Georgescu!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER