8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

UN OM A MURIT LOVIT DE MAȘINĂ MIERCURI NOAPTE, ÎN ORAȘ. POLIȚIȘTII ÎNCEARCĂ SĂ AFLE IDENTITATEA ACESTUIA

Accidentul s-a produs în jurul orei 2.30,  pe şoseaua Sloboziei, unde un pieton a fost lovit de şoferul unui autoturism.

Martorii spun că victima se afla pe partea carosabilă, atunci când a fost lovită în plin, de autoturism.

Imediat după accident, la fața locului a intervenit un echipaj SAJ, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă, fiind nevoiți să declare decesul.

Polițiștii sosiți rapid la fața locului l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

„La data de 18 iulie a.c., ora 02.25, pe șoseaua Sloboziei, din municipiul Giurgiu a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, un bărbat, de 29 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe șoseaua Sloboziei, din municipiul Giurgiu, ar fi acroșat un bărbat, aflat pe partea carosabilă. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul acestuia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat IPJ Giurgiu.

Pentru că victima nu avea acte la ea, oamenii legii încearcă acum să afle identitatea bărbatului.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER