9 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

UN TÂNĂR PROXENET DIN VEDEA A AJUNS DUPĂ GRATII

La data de 13 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Giurgiu, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de minori.

Astfel, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Vedea, județul Giurgiu, la locuința unui bărbat, de 27 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

În urma percheziției, au fost ridicate 2 telefoane mobile, utilizate în activitatea infracțională și despre care există bănuiala că ar conține date ce pot constitui probe.

Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, în perioada iulie – august a.c., profitând de starea de vulnerabilitate a unei minore, de 13 ani, bărbatul ar fi recrutat-o și transportat-o în mai multe locații, în scopul exploatării acesteia.

Minora ar fi fost constrânsă, prin amenințare și acte de violență, să întrețină relații sexuale, cu mai mulți bărbați din județul Giurgiu, contra unor sume de bani.

În urma probatoriului administrat, la data de 13 septembrie a.c., bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de minori a fost reținut, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, 14 septembrie, Tribunalul Giurgiu a admis propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Giurgiu și a dispus arestarea preventivă bărbatului, pentru 30 de zile.

Acțiune a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER