17 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

UNDE AU AJUNS JUCĂRIILE NEVÂNDUTE LA TÂRGUL DE SÂMBĂTĂ?

Reprezentanţii DGASPC anunţă că cei 20 de copii care frecventează Centrul de Zi Luceafărul, centru aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, au primit astăzi jucăriile rămase nevândute  la Târgul de jucării, acţiune  ce s-a desfăşurat sâmbătă, 23 septembrie 2017, pe esplanada din faţa Teatrului Tudor Vianu din Giurgiu.

Zeci de jucării de pluş, maşinuţe, păpuşi şi jocuri interactive au fost donate copiilor din Centrul de Zi, la iniţiativa Teatrului Tudor Vianu, instituţie care a şi organizat târgul de jucării sugestiv intitulat Piticii negustori.

“Ne-a făcut o deosebită plăcere să fim iniţiatorii a ceea ce pentru unii copii ar putea însemna un prim demers antreprenorial. Cu atât mai mult cu cât la sfârşitul acestei acţiuni foarte mulţi s-au oferit să doneze din jucăriile rămase nevândute, copiilor aflaţi în situaţii financiare delicate. Cine ştie, poate că şi acesta este un semn că generaţiile viitoare vor propune o lume mai bună şi mai încărcată de empatie”, a declarat Cosmin Creţu, directorul Teatrului Tudor Vianu din Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER