27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

URMĂRIT GENERAL PENTRU TÂLHĂRIE, A FOST PRINS LA BOLINTIN

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Bucureşti, urmărit naţional, care se sustrăgea de la executarea unei pedepse pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, a fost depistat de poliţiştii giurgiuveni la domiciliul unei femei din comuna Bolintin Deal, anunță Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei numărul 3 Poliţie Rurală Bolintin Vale au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linie de persoane urmărite în comuna Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, ocazie cu care, la domiciliul unei femei din comuna Bolintin Deal, au depistat un tânăr de 19 ani, din municipiul Bucureşti, care era urmărit naţional.

Faţă de persoana urmărită, Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti a emis Sentinţa Penală, pronunţată de Tribunalul Bucureşti, acesta sustrăgându-se de la executarea unei pedepse pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie”, se arată într-un comunicat de presă emis, miercuri, de IPJ Giurgiu.

Pentru acesta a fost întocmită documentaţia necesară în vederea încarcerării în Centrul de Reeducare Buziaş, judeţul Timiş.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER