18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

URMEAZĂ, DIN NOU, PROBLEME ÎN VAMA GIURGIU-RUSE! VAMA BULGARĂ VA FUNCȚIONA ”LA COTA DE AVARIE”

CNAIR anunță că șoferii vor aştepta mai mult la punctele de trecere a frontierei româno-bulgare, în perioada 8-10 aprilie, din cauza unor lucrări de mentenanţă pe care bulgarii le efectuează la sistemul informaţional integrat vamal.

„Lucrările de mentenanţă la Sistemul Informaţional Integrat Vamal bulgar vor duce la timpi de aşteptare suplimentari la punctele de trecere a frontierei româno-bulgare. În perioada 8.04.2018, ora 20:00 – 10.04.2018, ora 8,00, se vor efectua activităţi tehnice de întreţinere/mentenanţă a programului model „Taxe de drum şi regim de autorizare” din cadrul Sistemului Informaţional Integrat Vamal bulgar”, se precizează într-un comunicat al CNAIR.

Potrivit sursei citate, toate punctele de control trecere frontieră bulgare – cele aflate la frontierele interne şi cele aflate la frontierele externe bulgare – atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire din Bulgaria, vor funcţiona în regim de avarie.

Partea bulgară a menţionat că vor fi luate toate măsurile în aşa fel încât să nu existe probleme la niciun punct de trecere a frontierei bulgare, care se află la frontiera externă sau internă a Bulgariei, îndeosebi la punctul Giurgiu-Ruse, în data de 5 aprilie şi, respectiv, 9 aprilie.

Autorităţile le recomandă cetăţenilor români, care vor trece cu autoturisme, în calitate de turişti, prin punctele de frontieră bulgare în perioada menţionată ca la intrarea în Bulgaria să achiziţioneze vigneta pentru 7 zile, iar la revenirea în ţară prin punctul Giurgiu-Ruse să pregătească în prealabil suma exactă pentru taxa de pod de 2 euro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER