21 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

VEȘTI PROASTE DE PE ”FRONTUL” PODULUI PRIETENIEI: LUCRĂRILE CONTINUĂ ÎNCĂ CEL PUȚIN O LUNĂ!

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu cu privire la faptul că lucrările de reparație pe Podul dintre Ruse și Giurgiu vor continua, astfel în perioada 20.11-22.12.2023 circulația pe Podul Dunării va fi reorganizată temporar, lucrările de raparație urmând a se desfășura pe timpul zilei, iar traficul în zonă se va efectua pe o singură bandă fiind semnalizat cu indicatoare rutiere.

Având în vedere că traficul prin P.T.F Giurgiu se va desfășura cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei au fost  luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere.

Recomandăm șoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria precum și consultarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Vom reveni cu precizări în funcție de evoluția situației. Pentru informarea dvs., vă rugăm să utilizați aplicația Traficonline disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră Române www.politiadefrontiera.ro.

Purtător de Cuvânt ITPF Giurgiu,

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER