27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE ȘI FURT- ACUZAȚIILE ADUSE UNUI TÂNĂR ARESTAT, DUPĂ CE ȘI-A AGRESAT FOSTA PRIETENĂ

La data de 17 noiembrie a.c., ora 13.25, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, de 27 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că fostul concubin ar fi agresat-o fizic.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, a reieșit faptul că, la data de 17 noiembrie a.c., ora 13.00, în timp ce se afla pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu, un bărbat, de 29 de ani, din cauza unor neînțelegeri mai vechi, ar fi agresat fizic apelanta și, ulterior, i-ar fi sustras telefonul mobil.

La data de 20 noiembrie a.c., pe baza probatoriului administrat și a investigațiilor efectuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și furt, a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana bănuită beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală și de prezumția de nevinovăție.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER