21 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”VIOLENȚA NU VA FI NICIODATĂ CALEA DE REZOLVARE A UNEI PROBLEME!”

Este mesajul transmis după incidentele de vineri seară de deputatul giurgiuvean Alexandru Andrei. Acesta scrie, pe pagina sa de facebook:

”Violența nu a fost și nu va fi niciodată calea de rezolvare a unei probleme!

Și asta s-a văzut foarte clar și în ceea ce s-a întâmplat vineri seara, în Piața Victoriei, acolo unde violența gratuită și fără sens a dus pe patul de spital mai mulți jandarmi -ce nu făceau altceva decât să își facă datoria- dar și oameni nevinovați, ce au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Jandarmii nu au făcut altceva decât să își facă datoria cu profesionalism, să apere instituțiile statului, legea și să restabilească ordinea publică. 

Sper să fie identificați cât mai curând și aduși în fața Justiției cei care se fac vinovați de incidentele de aseară și îmi exprim speranța că nu ne vom mai confrunta cu astfel de evenimente nedorite. 

Îmi doresc ca femeia-jandarm ce a fost rănită în incidentele de aseară să treacă cu bine peste acest incident nedorit, să fie în afara oricărui pericol și să se poată întoarce cât mai repede alături de colegii săi! 

De asemenea, vreau să mulțumesc jandarmului ce a sărit în apărarea colegei sale, punându-și propria viață în pericol, dar și oamenilor care au făcut scut cu trupurile lor pentru a-i apăra pe cei doi jandarmi de furia acelor huligani.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER