19 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

VISCOLUL ȘI NINSOAREA S-AU OPRIT. CUM SE DESFĂȘOARĂ TRAFICUL ÎN VAMA GIURGIU?

În cursul acestei dimineți, 30 noiembrie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu timpul de așteptare pentru automarfare, la ieșirea din țară, este de aproximativ 90 de minute, numărul mijloacelor de transport fiind de aproximativ 120.

Precizăm faptul că, aseară, în jurul orei 22.00, pe sensul de ieșire din România, așteptau pentru efectuarea controlului de frontieră un număr de aproximativ 300 de automarfare.

Totodată, menționăm faptul că traficul pentru autoturisme și mijloace de transport persoane se desfășoară normal, fără a se înregistra timpi de așteptare.

Pe durata întregii perioade, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu sunt deschise toate arterele de control și este suplimentat numărul personalul care își desfășoară activitatea la controlul documentelor, utilizându-se astfel întreaga capacitate a punctului de trecere a frontierei. Numai în ultimele 24 de ore polițiștii de frontieră au verificat aproximativ 860 de camioane pe sensul de intrare și 950 pe sensul de ieșire din țară.

În continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă, iar polițiștii de frontieră români colaborează în permanență cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului și reducerii timpilor de aşteptare.

Recomandăm participanţilor la trafic consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

IPTF Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER