18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”VITEJII” DIN CARTIERUL RAMADAN, DAȚI DE GOL CHIAR DE CAMERELE VANDALIZATE

În urmă cu cîteva zile – mai exact în data de 15 martie, în jurul orei 23:00 – la locul de joacă pentru copii, adiacent străzii Ramadan, un grup de adolescenți (cinci băieți și o fată) au consumat semințe aruncând cojile pe domeniul public, au vandalizat camerele de supraveghere, lovindu-le cu pietre și crengi și au urinat într-un leagăn.

Faptele lor au fost, însă, surprinse de sistemul de supraveghere, iar polițiștii locali au reușit să îi identifice. Este vorba despre tineri a căror vârstă nu depășește 20 de ani.

Concomitent cu cercetările efectuate de către reprezentanții Direcției Poliției Locale, Giurgiu Servicii Locale a estimat pagubele urmând să înainteze o plângere către instituțiile abilitate. Acțiunea este în desfășurare și urmează să fie întocmite dosare penale pentru distrugere.

Primăria Municipiului Giurgiu, Direcția Poliției Locale și Giurgiu Servicii Locale transmit cetățenilor că fiecare parc din municipiu este supravegheat video și orice act de vandalism și comportamente anormale vor fi sancționate conform legii.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER