27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

VREMEA – SCHIMBARE RADICALĂ ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ

După ce, săptămâna trecută, ne-am bucurat de o vreme extrem de caldă pentru luna ianuarie, de luni condiţiile s-au schimbat radical.

Astfel, noua săptămână a debutat cu ploi, dar şi cu o informare meteo de intensificări ale vântului, informare emisă pentru intervalul 10.00-22.00, perioadă în care vom avea intervale în care vântul va bate cu viteze la rafală de 55-65 km/h și, izolat, 70 km/h.

Deşi sunt anunţate ploi pe tot parcursul zilei, temperaturile se menţin ridicate, fiind prognozate maxime de 10 grade Celsius şi minime nocturne de 2 grade.

Marţi, ploaia se transformă în ninsoare, fenomen prognozat şi penru ziua de miercuri; în ceea ce priveşte temperatura, aceasta începe să scadă, astfel că marţi maximele anunţate de meteorologi sunt de 6 grade, iar miercuri – 1 grad, în timp ce noaptea mercurul din termometre scade la zero grade.

Joi şi vineri precipitaţiile lipsesc, iar temperaturile se încdarează între 1 şi 3 grade ziua, în timp ce noaptea sunt anunţate minime de -6 grade Celsius.

Sâmbătă revin ploile, cu maxime diurne de 4 grade şi minime de 2 grade, în timp ce duminică este anunţată vreme închisă, cu temperaturi între 2 şi zero grade Celsius.

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER