17 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

WEEK-END ”BOGAT” ÎN CAPTURI LA VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra a trei mijloace de transport, 652 de parfumuri, 62 perechi de încălțăminte tip sport, 109 articole vestimentare și 22 de genți, care erau inscripţionate cu numele unor firme consacrate, prezentând suspiciuni de contrafacere. Produsele sus-menționate, estimate la o valoare de 180.000 lei, au fost ridicate de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

 

În zilele de 11 și 12 martie a.c, la diferite intervale de timp, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controale specificeasupra unor mijloace de transport.

Cu această ocazie, colegii noștri au descoperit, în calele a trei autocare, mai multe colete ambulate în material plastic, de culoare neagră. Acestea conţineau 652 de parfumuri, 62 perechi de încălțăminte tip sport, 109 articole vestimentare și 22 de genți, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că bunurile respective aparțineau unor pasageri ai mijloacelor de transport, doi cetățeni turci, în vârstă de 31 și 44 de ani și un cetățean roman, în vârstă de 32 de ani.

Toate aceste bunuri, estimate la o valoare de 180.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

 

În prezent, față de persoanele în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet competentă.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție

Roxana Popazu

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER