22 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

WEEK-END CU PROTESTE LA RUSE. SE AȘTEAPTĂ, DIN NOU, TRAFIC ÎNGREUNAT LA VAMĂ

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu cu privire la faptul că în zilele 11 și 12 noiembrie a.c., între orele 10.00-13.00, va avea loc un protest al societății civile bulgare în zona sensului giratoriu din imediata apropiere a PTF Ruse-Giurgiu.

Având în vedere că există posibilitatea ca traficul prin P.T.F Giurgiu să se desfășoare cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei au fost luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere.

Totodată, vor fi actualizați periodic timpii de așteptare din PTF Giurgiu în funcție de evoluția protestului și de modul cum acesta va afecta traficul transfrontalier.

Recomandăm șoferilor mijloacelor de transport utilizarea celorlalte puncte de trecere la granița cu Bulgaria precum și consultarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

ITPF GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER