27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

WEEK-END ÎNCĂRCAT PENTRU POMPIERII DE LA BOLINTIN: ACCIDENTE (UNUL, CU O VICTIMĂ DECEDATĂ), DAR ȘI SALVĂRI DE ANIMALE…

Trei accidente – din care unul grav, soldat cu moartea unui tânăr – dar și salvarea unui cal – este bilanțul a mai puțin de 24 de ore pentru pompierii de la Detașamentul Bolintin Deal.

Cel mai grav incident a fost înregistrat sâmbătă, în jurul orei 18:

”Astazi, in jurul orelor 18.00 am fost solicitati pentru a interveni la un accident rutier in satul Bicu, comuna Joita. Dupa sosirea echipajelor la locul solicitarii s-a constatat ca sunt implicate 2 autoturisme, iar in urma coliziunii au rezultat 6 victime. La locul accidentului au fost mobilizate 2 echipaje ale SAJ Giurgiu, respectiv SAB-IF, 2 ambulante SMURD, 1 ASAS apartinand Detasamentului de pompieri Bolintin Deal si elicopterul SMURD. Din nefericire, pentru una dintre victime salvatorii nu au mai putut face nimic, medicii prezenti la fata locului constatand decesul acesteia. Celelalte victime au fost predate resurselor medicale prezente la fata locului in stare de constienta, comunicative.

Circulati prudent, cineva drag va asteapta acasa!” – notau reprezentanții Drtașamentului Bolintin, sâmbătă seara, pe pagina oficială.

Duminică după-amiază, un alt accident era anunțat la intrarea în Bolintin Vale, unde nu a mai fost, însă, nevoie de intervenția pompierilor.

O oră mai târziu, două autoturisme se ciocneau pe A1, tot în raza de acțiune a Detașamentului Bolintin Deal. O nouă intervenție, din fericire fără victime, ambii șoferi refuzând transportul la spital.

Și tot duminică, aceiași pompieri erau chemați să salveze un cal, pe o stradă din Bolintin Vale, o altă misiune îndeplinită cu succes.

foto: facebook.com – Detașamentul Bolintin Deal

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER