27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ZILE ”PLINE” PENTRU JANDARMERIA GIURGIU

Jandarmii giurgiuveni vor fi la datorie în perioada 30 noiembrie – 02 decembrie pentru asigurarea desfășurării în condiții de ordine și liniște publică a manifestărilor religioase, comemorative și cultural-artistice prilejuite de sărbătorirea Sfântului Andrei și Zilei Naționale a României. Pe 01 Decembrie, peste 100 de jandarmi vor participa la ceremonialul militar şi religios organizat în municipiul Giurgiu.

În această perioadă, jandarmii vor acționa și pentru menţinerea ordinii publice, în sistem integrat cu structurile de poliţie, în zone de interes operativ din municipiul Giurgiu, orașele Bolintin Vale și Mihăilești, Clejani şi în localităţile din mediul rural aflate pe raza secțiilor de poliție.

Vineri, 30 noiembrie, între orele 08.00-12.00, jandarmii vor fi prezenți la Catedrala Episcopală Adormirea Maicii Domnuluiși la Mănăstirea “Sfântul Gheorghe din municipiul Giurgiu și la lăcașe de cult din Bolintin Vale, Comana, Drăgănescu și Letca Nouă, unde se estimează prezența unui număr mare de persoane.

Sâmbătă, 01 decembrie, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul manifestărilor comemorative și religioase organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României și Centenarului Marii Uniri la Biserica Eroilor și în Piața Tricolorului. Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu va fi reprezentat la manifestările dedicate Zilei Naționale de  Garda Drapelului de Luptă, plutoane pentru defilare, jandarmi pentru depunerea de coroane și gardarea monumentului. La parada militară vor defila și autovehiculele de intervenție ale Jandarmeriei care sunt folosite în misiunile de ordine publică, dar și câinii de serviciu.

De Ziua Națională a României, vor fi asigurate măsurile de ordine publică și în localitatea Malu Spart, pe timpul manifestărilor comemorativ-religioase și cultural-artistice, organizate la școala gimnazială.

La toate activitățile menționate, Jandarmeria Giurgiu va acționa, prin structurile de ordine şi siguranţă publică, pentru creşterea gradului de siguranţă, prevenirea faptelor antisociale şi reducerea timpului de răspuns la solicitarea cetăţenilor sau la producerea unor evenimente.

 

 Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER