8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR – ZI PLINĂ DE EVENIMENTE LA GIURGIU

Căsătorii, conferinţe de presă, întâlniri cu oameni de afaceri, dar şi un târg al locurilor de muncă.

Toate sunt programate în aceeaşi zi, la Giurgiu: miercuri, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Mai întâi, avem un târg al locurilor de muncă, organizat, de această dată, de Crucea Roşie. Iată cum prezintă organizatorii acest eveniment:

„Nu ai un job, vrei să te angajezi, să discuți direct cu administratorii firmelor și să cunoști firmele care fac angajări sau îți cauți oameni dornici să muncească și vrei să îi întâlnești personal? 

Vino miercuri, 14 februarie, de la ora 10,00 la Târgul de joburi organizat de Crucea Rosie Giurgiu la sediul Centrului Regional de Resurse pentru Ocuparea Forței de Muncă din incinta Hotelului Vlașca (parter) din Giurgiu. 

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Intervenții integrate pentru ocuparea forței de muncă în regiunea de cooperare transfrontalieră, Giurgiu – Ruse”, în cadrul programului INTERREG V – A ROMÂNIA – BULGARIA, Axa prioritară 4: O regiune calificată și incluzivă; Obiectivul specific 4.1: Încurajarea integrării zonei transfrontaliere în ceea ce privește ocuparea și mobilitatea forței de muncă; COD PROIECT 16.4.2.036; 

Prin intermediul acestui târg dorim să încurajăm conexiunea pe piața locală a locurilor de muncă dintre angajatori și posibili angajați.

La târg au confirmat angajatori din diverse domenii de activitate, oferind joburi pentru persoane de diferite varste, cu pregatire medie și diverse calificări.”

Cel de-al doilea eveniment programat miercuri este oficierea unor căsătorii, în cadru festiv, în foişorul din Parcul Alei, o tradiţie, deja, pentru Primăria Giurgiu. Anul acesta, trei cupluri şi-au depus documentele pentru a se căsători de Ziua Îndrăgostiţilor, iar cununiile sunt programate la ora 12.

După ce va oficia cele trei cununii, primarul Nicolae Barbu are în program o conferinţă de presă, urmată de o nouă întâlnire având ca temă pregătirea forţei de muncă în conformitate cu cerinţele angajatorilor locali, întâlnire la care sunt aşteptaţi reprezentanţi ai mediului de afaceri din municipiu, cei ai Inspectoratului Şcolar şi ai liceelor din Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER