21 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ZIUA RECOLTEI ”PE STIL NOU”, LA DIRECȚIA AGRICOLĂ

Ziua națională a produselor agroalimentare românești va fi sărbătorită la DAJ Giurgiu, sub sloganul: „ALIMENTE SĂNĂTOASE PENTRU O STARE DE SPIRIT BOGATĂ – Suntem ceea ce  mâncăm”.

Sărbătoarea Zilei Naționale a produselor agroalimentare românești și, respectiv, giurgiuvene, reprezintă un bun prilej de a oferi consumatorilor  produse agroalimentare autohtone și de calitate.

Sloganul acțiunilor desfășurate la nivelul DAJ Giurgiu în acest an este unul motivant: „ALIMENTE SĂNĂTOASE PENTRU O STARE DE SPIRIT BOGATĂ -Suntem ceea ce  mâncăm”.

Ziua națională a produselor agroalimentare românești va fi sărbătorită și anul acesta, devenind astfel tradiție.

Un număr de 25 producători locali giurgiuveni vor fi prezenți vineri, 06 octombrie 2023, la Piața volantă din curtea DAJ Giurgiu. Aceștia vor  oferi, ca în fiecare an, consumatorilor giurgiuveni posibilitatea de a cumpăra, pentru consum, produse agroalimentare direct de la producătorii locali.

Adresăm invitația de a participa la eveniment tuturor celor interesați în promovarea consumului de produse giurgiuvene de calitate și de a sprijini producătorii  giurgiuveni, se arată într-un comunicat al DAJ Giurgiu.

Evenimentul, așteptat în fiecare an atât de producători, dar și de giurgiuvenii consumatori de produse agroalimentare românești, își va deschide porțile vineri, 6 octombrie, începând cu ora 9,00, în curtea Direcției pentru Agricultură Județeană Giurgiu, din strada Ghizdarului nr. 1.

DAJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER