18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PROGRAM „SUPRAÎNCĂRCAT” ÎN URMĂTOARELE ZILE, ÎN TOT JUDEŢUL

Aşa-numita „minivacanţă de Rusalii” este plină de evenimente, de toate felurile, atât în oraş, cât şi în mai multe localităţi ale judeţului, unde se organizează manifestări de Ziua Copilului, ceremoniale şi slube religioase de Rusalii, dar avem şi o zi a unei localităţi din judeţ. La toate acestea, vor fi prezenţi – ca întodeauna, de altfel – jandarmii, pentru care următoarele zile sunt departe de a fi numite „de vacanţă”:

Peste 380 de jandarmi vor fi la datorie în perioada 01 – 05 iunie a.c. în județul și municipiul Giurgiu astfel încât cetățenii să petreacă în siguranță minivacanța de Rusalii.
Efectivele de ordine publică vor fi prezente la activitățile religioase și la manifestările cultural – artistice, care vor avea loc în municipiul Giurgiu și în localitățile Bolintin Vale, Letca Nouă, Malu Spart, Drăgănescu și Adunații Copăceni.
Jandarmii vor fi angrenaţi şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională.

Patrulele Jandarmeriei vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale și vor asigura buna desfăşurare a următoarelor manifestări:

  • Ziua Internațională a Copilului”, în data de 01.06.2017, începând cu ora 09.30 pe pietonala Mircea cel Bătrân din municipiul Giurgiu;
  • Bucură-te de copilărie”, în data de 01.06.2017, începând cu ora 14.00 în orașul Bolintin Vale;
  • Teatru în aer liber” în zilele de 02/03.06.2017, începând cu ora 17.00 în parcul Mihai Viteazul și parcul Elevilor;
  • Călușul ca pe Vlașca”, în data de 03.06.2017, începând cu ora 10.00 pe traseul Teatrul Tudor Vianu – parcul Mihai Viteazul;
  • Ziua comunei Adunații Copăceni” în data de 06.2017, începând cu ora 13.00;
  • Slujbe religioase oficiate la Catedrala Adormirea Maicii Domnului”din municipiul Giurgiu, Mănăstirea “Buna Vestire”din Malu Spart, Biserica “Sfântul Nicolae”din Drăgănescu și Schitul din Letca Nouă în data de 06.2017.

Având în vedere faptul că se estimează participarea unui public numeros la aceaste activități, Jandarmeria Giurgiu recomandă cetăţenilor să adopte un comportament civilizat şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au comportament antisocial.

Totodată, jandarmii îi sfătuiesc pe cetăţenii care participă la aceste activităţi împreună cu minori să îi supravegheze cu atenţie pentru a nu se pierde în mulţime, iar într-o astfel de situaţie să se adreseze forţelor de ordine în cel mai scurt timp.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER