27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CE OFERTE DE JOBURI AU ANGAJATORII DIN GIURGIU?

Ca de obicei, lista locurilor de muncă vacante publicată de AJOFM la 31 mai este destul de săracă: 108 joburi, oferite de 36 de angajatori în Giurgiu și împrejurimi. Alte 45 de oferte apar în zona de nord a județului, centralizate la Punctul de lucru Bolintin.

Lucrători comerciali, șoferi, mecanici auto sau muncitori necalificați – acestea sunt, în linii mari, cele mai căutate meserii în această perioadă.

Există, însă, și locuri de muncă vacante la instituții bancare (CEC Bank: operator ghișeu și administrator cont), dar și în unele instituții bugetare. De exemplu, Seriviciul de Ambulanță caută un șofer, un asistent medical și operator registrator de urgență, la DGASPC se organizează concursuri pentru șef de centru, magaziner, îngrijitoare și spălătoreasă, iar Consilul Județean angajează consilier juderidic.

Șantierul Naval se confruntă, în continuare, cu lipsa muncitorilor calificați, astfel că acum anunță că angajează lăcătuși mecanici și lăcătuși construcții nave, sudori, macaragii, dar și muncitori necalificați la ansamblarea și montarea pieselor.

Lăcătuși, sudori, ingineri mecanici și muncitori necalificați caută și Meterra, în timp ce multe firme –  în special din domeniul comerțului, angajează lucrători comerciali, șoferi, manipulanți mărfuri sau agenți de vânzări.

Pe lista locurilor de muncă vacante mai apar meserii ca tehnician echipamente de calcul și rețele, mecanic auto, lăcătuș, electrican sau confecționer articole textile.

Lista locurilor de munca disponibile poate fi consultata, in format pdf, si aici:

http://spoda.directspo.ro/…/fil…/pagini/LMV%2031.05.2017.pdf

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER