18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

COPII DIN CENTRELE DE PLASAMENT, PREMIAȚI DE ZIUA POLIȚIEI

10 copii aflați în plasament  în casele de tip familial din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu au fost invitați speciali la manifestările organizate de Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la înființarea Poliției Române.

Cu această ocazie, vineri, 25 martie 2022, pe platoul din fata Teatrului Tudor Vianu din Giurgiu a avut loc o activitate de informare susținută de  polițiști din cadrul  Biroului de analiză și prevenire a criminalității,  în cadrul căreia au avut loc discuții interactive legate de prevenirea delicvenței juvenile și a victimizării minorilor, comportamentul în societate și în mediul școlar; totodată, le-au fost prezentate copiilor  autoutilitarele și armamentul din dotarea Inspectoratului Județean de Poliție și au primit pixuri, insigne și materiale informative.

Copiii din casele de tip familial, având vârste cuprinse între 11 și 18 ani,  au fost felicitați de șeful Inspectoratului Județean de Poliție, cms. șef Dana Ionuț Bogdan, pentru rezultatele bune la învățătură și comportamentul civilizat în societate iar trei dintre ei au primit și premii constând în  telefon,  tabletă sau  bicicletă.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu adresează felicitări politiștilor din județul Giurgiu cu ocazia Zilei Poliției Române și mulțumiri pentru buna colaborare pe care D.G.A.S.P.C. Giurgiu  o are cu Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

 

Denisa Cristescu

consilier D.G.A.S.P.C. Giurgiu

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER