18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ALTĂ ZI, ALTE CONTROALE, ALTE SURPRIZE (NEPLĂCUTE) PENTRU MINISTRUL TRANSPORTURILOR…. (VIDEO)

Seria vizitelor neanunţate pe şantierele autostrăzilor din ţară continuă pentru ministrul Răzvan Cuc. Şi, din păcate, şi cea a surprizelor neplăcute.

Joi, a venit rândul lucrărilor de pe austrada Sebeş-Turda, iar ministrul Răzvan Cuc şi-a făcut publice concluziile într-o postare pe pagina personală:

„O noua zi, noi provocari! Astazi, impreuna cu seful de la CNAIR, Stefan Ionita, am inspectat stadiul executiei la Autostrada Sebes-Turda.

Chiar daca lucrurile au evoluat fata de situatia pe care am gasit-o in aprilie, sunt convins ca mobilizarea ar putea fi mult mai buna pe Tronsoanele 1 si 2. Am gasit prea putini oameni pe santier, desi vremea este buna pentru constructii. Culmea este ca, de pe teren nu lipseau doar muncitorii ci si angajatii DRDP Cluj. Cu siguranta, un astfel de incident, nu se va mai repeta. Am cerut angajatilor de la Transporturi, care asigura supravegherea lucrarilor pe teren, sa fie mereu la datorie, pe santiere! 

Ma bucur ca lucrarile pe Loturile 3 si 4 ale Autostrazii sunt in grafic, iar constructorii ne-au asigurat ca vor fi date in folosinta la finele acestui an.

Autostrada Sebes-Turda se regaseste in Programul de Guvernare PSD si este vitala pentru asigurarea legaturii dintre Coridorul IV Pan-European si Autostrada Transilvania.”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER