18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

O DECLARAȚIE INTERPRETATĂ GREȘIT PRODUCE PANICĂ; PODUL PRIETENIEI NU SE ÎNCHIDE TOTAL! (VIDEO)

O declarație a directorului CNAIR Cristian Pistol a fost preluată de unele publicații naționale, care au interpretat greșit spusele directorului, titrând că Podul Prieteniei s-ar îbchide TOTAL din 9 iulie.

Știrea a creat ceva panică, mai ales că începe sezonul concediilor, iar românii care pleacă în Bulgaria,Turcia sau Grecia preferă trecerea frontierei pe la Giurgiu, chiar dacă sunt nevoiți să stea la coadă pentru a ieși din țară.

Autoritățile de frontieră de la Giurgiu nu știau nimic despre această decizie – și pe bună dreptate- pentru că, de fapt, spusele directorului CNAIR au fost răstălmăcite.

La scurt timp după apariția știrii, CNAIR a precizat clar că nu se pune problema închiderii totale a Podului Prieteniei: ”Din informatiile pe care le avem, autoritățile bulgare au decis să reabiliteze secțiunea de pod care este în administrarea acestora. Am fost informați că pentru reparații, drumarii bulgari vor închide câte o bandă pe sens.”

Iar precizările sunt întărite de publicarea declarațiilor video ale directorului CNAIR, care vorbește tot despre închiderea unei benzi de mers de pe Podul Prieteniei:

https://www.facebook.com/share/v/E9Qmtq3sVHa3eGh4/

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER