18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DIN CICLUL ”SĂ FACI CE ZICE POPA…” – POLIȚIST GIURGIUVEAN ”SĂLTAT” DE COLEGI PENTRU DROGURI!

Astăzi, în cadrul unei ample operațiuni, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism și Poliția Română, cu sprijinul Jandarmeriei Române, efectuează peste 40 de acțiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de droguri, trafic de persoane și de minori, trafic de migranți,  pornografie infantilă și  criminalitate informatică.

În cadrul acestei acțiuni coordonate, realizată la nivel național, vor fi puse în executare peste 130 de mandate de percheziție domiciliară și mai mult de 200 de mandate de aducere”

Asta anunțau miercuri dimineață procurorii DIICOT, iar printre perchezițiile anunțate s-a regăsit și cea făcută la locuința unui polițist giurgiuvean.

Surse neoficiale susțin că polițistul era de mai mult timp în vizorul DIICOT Giurgiu, iar la scurt timp după descinderi, colegii săi din IPJ se delimitau oficial de activitatea legală a polițistului, printr-un comunicat de presă oficial:

 “Referitor la efectuarea unei percheziții domiciliare la locuința unui polițist din cadrul I.P.J. Giurgiu, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu este abilitat să comunice următoarele:

În funcție de rezultatul cercetărilor și evoluția anchetei, care beneficiază de sprijinul nemijlocit al Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, în conformitate cu prevederile legale, conducerea instituției va dispune, cu celeritate, măsuri legale în consecință.

De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanță cu legea. Indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile prevăzute de lege.

Susținem toate activitățile specifice procedurilor penale și avem ca deziderat funcționarea sistemului doar cu polițiști integri și profesioniști!”

După ore bune de audieri, polițistul a fost reținut, urmând a fi prezentat judecătorilor  cu propuneri legale. Ancheta este abia la început, iar ofițerii DIICOT investighează cazul, pentru a stabili cu exactitate cum a ajuns un om al legii să încalce legea pe care se presupune că ar trebui să o apere.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER