18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

O ZI, DOUĂ ACCIDENTE, TREI VICTIME…

Ziua de duminică a fost una destul de încărcată pentru forţele de ordine din Giurgiu. Pe lângă deja obişnuitele incendii de vegetaţie sau (fiind în plin sezon recere) de case, pompierii au fost chemaţi să intervină la două accidente rutiere, petrecute în interval de circa trei ore, cazuri preluate, apoi, de poliţişti.

Primul accident a fost înregistrat în jurul orei 11, la Prundu. Aici a fost anunţat un eveniment cu două victime, la faţa locului deplasându-se pompierii de la Punctul de Lucru Greaca. Ajunşi acolo, ei au constat că în autoturismul care se deplasa către Giurgiu se aflau 4 persoane (3 adulți și 1 copil). Victimele nu au fost incarcerate, pentru două dintre acestea acordându-se îngrijiri medicale, neavând traumatisme grave.

La mai puţin de trei ore, un alt accident rutier era semnalat la 112. De data aceasta, pe drumul dintre Malu şi Slobozia, acolo unde un autoturism s-a răsturnat. În acest caz – la care au intervenit pompierii de la Detaşamentul Giurgiu – a fost nevoie de descarcerarea unei victime  – chiar şoferul maşinii – care, ulterior, după ce poliţiştii au început ancheta, s-a dovedit că avea o alcoolemie de 1,22 mg/litru alcool pur expirat.

Bărbatul – în vârstă de 47 de ani – a fost transportat la spital cu răni uşoare, pe numele său fiind decshis un dosar penal pentru conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER