18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PAȘI ÎNAINTE SPRE CONSTRUCȚIA SĂLII DE SPORT DE LA ȘCOALA 7

Primăria a întocmit un proiect de hotărâre ce va fi supus dezbaterii consilierilor locali, proiect vizând primii pași spre construcția unei săli de sport la Școala nr. 7. Concret, este vorba despre predarea amplasamentului viitoarei săli de sport către Ministerul Dezvoltării, care urmează să construiască sala prin Compania Națională de Investiții, în cadrul unui proiect-pilot.

Același proiect de hotărâre mai prevede și faptul că municipalitatea se obligă să asigure condițiile în vederea executării acestui obiectiv.

Consiliul local va preda CNI o suprafață de 900 de metri pătrați, în strada Episcopiei, nr. 21, urmând ca municipalitatea să finanțeze cheltuielile pentru racordarea la utilități, după finalizarea investiției (energie electrică, apă, canal, gaz etc).

Deocamdată, proiectul de hotărâre este în dezbatere publică, urmând, apoi, să fie analizat și aprobat de Consiliul local.

UPDATE: Proiectul de hotărâre a fost dezbătut şi aprobat de consilierii locali într-o şedinţă extraordinară, luni, 20 noiembrie.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER