18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”CAVALERII ALBAȘTRI”, DIN NOU LA GIURGIU. POLIȚIȘTII CĂZUȚI LA DATORIE – COMEMORAȚI DE PAȘTE

Două acțiuni deosebite au marcat cea de-a doua zi de Paște la Giurgiu, ambele fiind legate de Poliție.

Luni 9 aprilie a.c., polițiștii giurgiuveni, împreună cu membrii clubului polițiștilor motocicliști „BLUE KNIGHTS ROMÂNIA III” au profitat de superba zi de primăvară și au fost alături de familiile polițiștilor căzuți la datorie, oferind copiilor acestora plimbări cu motocicletele.

De asemenea polițiști Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, împreună cu membri clubului „BLUE KNIGHTS ROMÂNIA III” au mers la domiciliul unei familii nevoiașe din localitatea Valea Bujorului, județul Giurgiu căreia i-au oferit cadouri și produse specifice sărbătorilor pascale.”

Polițiștii nu și-au uitat nici colegii plecați dintre ei:

Luni, 9 aprilie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu și-a onorat eroii, într-o ceremonie în care au fost comemorați, polițiștii care au murit în misiuni.

A doua zi de paște, polițiștii giurgiuveni au mers la mormintele colegilor căzuți la datorie, unde au ținut un moment de reculegere și au aprins o lumânare în memoria foștilor camarazi.

A fost un moment în care colegii au depănat amintiri din activitatea profesională și au rememorat calitățile polițiștilor plecați spre cele veșnice.

De asemenea polițiștii au împărțit copiilor nevoiași, ouă roșii, dulciuri și cozonac.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER