18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PRO-ROMÂNIA, LA ÎNCEPUT DE DRUM LA GIURGIU

La circa o lună după ce a fost desemnat coordonator al filialei județene a partidului Pro România, Noruț Stănișteanu, alături de colegul său, Marian Damian, coordonator al organizației municipale a aceluiași partid, au susținut marți o primă conferință de presă.

Potrivit agerpres.ro, Noruţ Stănişteanu a declarat că obiectivul organizaţiei Pro România în judeţ este acela de a obţine aproximativ opt mii de voturi la europarlamentare.

„Filiala Giurgiu este una dintre ultimele înfiinţate la nivel naţional, eu am fost desemnat coordonator al filialei judeţene la data de 17 decembrie 2018 şi am reuşit până acum să avem coordonatori în 12 localităţi printre care şi municipiul Giurgiu.

Obiectivul nostru este să avem organizaţii în mai mult de jumătate din cele 54 de localităţi din judeţ până la alegerile europarlamentare pentru că este destul de greu în momentul de faţă să găseşti oameni de calitate şi foarte buni care să dorească o implicare politică.

E o perioadă în care politicul nu este foarte bine catalogat în ţara noastră. Şi tot ca obiectiv la europarlamentare ne dorim obţinerea unui număr de opt mii de voturi din cei aproximativ 228 de mii de votanţi câţi erau la ultimele alegeri în judeţ”, a declarat Noruţ Stănişteanu.

El a adăugat faptul că până la alegerile europarlamentare filiala Giurgiu a Pro România va avea reprezentanţi în toate secţiile de votare, iar până acum există 70 de adeziuni la Pro-România în judeţ.

Noruţ Stănişteanu a fost prefect al judeţului în perioada 2005-2008 şi a recunoscut că în ultimii 25 de ani a făcut parte din PNL dar a plecat de acolo pentru că nu s-a mai regăsit.

„Nu m-am mai regăsit în PNL din varii motive, personale, politice, educaţionale şi de aceea am încercat să mă îndrept către ceva nou, acolo unde am considerat de cuviinţă că a fost cel mai bun administrator al României într-o perioadă scurtă de doar trei ani de zile şi aici mă refer la guvernarea Ponta care, în opinia mea, a fost cea mai liberală guvernare şi cea mai eficientă”, a adăugat Noruţ Stănişteanu.

El consideră că în fiecare partid există „o componentă liberală şi nu există guvernare fără o componentă socială”.

În final, coordonatorul organizaţiei municipale a Pro-România, Marian Damian, a spus că a venit în această organizaţie deoarece crede că astfel poate fi mai util societăţii şi oraşului Giurgiu decât a fost până acum şi consideră că „giurgiuvenii care până în momentul de faţă nu au avut o opţiune, ar putea să o aibă din acest moment înainte”. (www.agerpres.ro)

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER