21 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

A ÎNCĂLCAT ORDINUL DE PROTECȚIE, ACUM PLĂTEȘTE

Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Bolintin Deal, a fost reţinut şi apoi plasat sub control judiciar după ce ar fi încălcat ordinul de protecţie provizoriu şi ar fi distrus bunuri din locuinţa soţiei, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bolintin Vale au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie, din comuna Bolintin Deal, cu privire la faptul că soţul său ar fi încălcat ordinul de protecţie. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că un bărbat, de 58 de ani, din comuna Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, ar fi revenit la domiciliu, deşi avea emis un ordin de protecţie provizoriu pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Câteva ore mai târziu, poliţiştii secţiei au fost sesizaţi de către soţia acestuia, cu privire la faptul că bărbatul în cauză ar fi distrus unele bunuri din locuinţă”, se arată într-un comunicat de presă, transmis de reprezentanţii IPJ Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu a fost reţinut, pentru 24 de ore, iar luni, unitatea de parchet a dispus, faţă de acesta, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, mai precizează sursa citată. 

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER