17 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

A ÎNCEPUT MINIVACANȚA… CARE ESTE SITUAȚIA TRAFICULUI ÎN VAMA GIURGIU?

În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin P.T.F. Giurgiu, pe sensul de ieșire din țară pentru aproximativ 4000 de autoturisme și 14.000 persoane, iar pe sensul de intrare în țară 1.600 de autoturisme și 7.000 persoane.

Traficul prin P.T.F. Giurgiu la turisme se desfăşoară în condiții normale, pe câte patru artere de control pe sensul de intrare în țară, și pe cinci artere de control pe sensul de ieșire din țară.

Pentru autocamioane, traficul prin P.T.F. Giurgiu se desfășoară pe câte șase artere de control atât pe sensul de intrare cât și sensul de ieșire din țară.

La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţă pentru reducerea timpilor de aşteptare şi asigurarea unui control operativ.

Recomandăm pentru evitarea aglomerărilor tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente deschise în regim internaţional.

Totodată, recomandăm utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Purtător de Cuvânt ITPF GIURGIU

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER